Презентація книги професора В.І. Акуленка

9.12.2013

Книга Акуленко 1 200 x 274Презентація книги професора В.І. Акуленка
«Міжнародне право охорони культурних цінностей та його імплементація у внутрішньому праві України»

9 грудня 2013 року в Нацiональній науковій медичній бібліотеці України відбулася презентація книги (монографії) «Міжнародне право охорони культурних цінностей та його імплементація у внутрішньому праві України» професора В.І. Акуленка.
На ній були присутні: Б. І. Андрусишин, професор, доктор історичних наук, проректор з навчально-методичної роботи гуманітарних інститутів, директор Інституту політології та права; Л. Д. Тимченко, професор Національного університету державної податкової служби України; В. Н. Денисов, доктор юридичних наук, професор Інституту держави та права ім. В. М. Корецького; випускники НПУ імені М. П. Драгоманова: С. В. Максимова, шеф-редактор видавництва «ЮСТІНІАН», кандидат юридичних наук В. В. Максимов; випускниця Інституту політології та права, кандидат юридичних наук Б. В. Савенко; науковці, працівники державних установ, музеїв, бібліотек, архівів, а також студенти Інституту політології та права.

 

Книга Акуленко 5 200 x 267Книга Акуленко 4 200 x 150На цьому заході виступила магістрантка Олена Давиденко. Вона відзначила цінність представленої монографії. Навіть оглядовий аналіз книжки засвідчує, що книга є помітним явищем у науково-правовому і культурному житті України.

 

 

Книга Акулека він сам 200 x 150Монографія «Міжнародне право охорони культурних цінностей та його імплементація у внутрішньому праві України» є  авторським пошуком відповідей на нагальні та актуальні питання правової охорони культурної спадщини нації. У ній не лише піднімаються важливі і, насправді, життєво-вирішальні для кожної сучасної людини проблеми, а й пропонуються чіткі, обґрунтовані відповіді на них, які подаються з позицій сучасного міжнародного права та національного права України. Саме тому ця книжка буде цікава не тільки для студентів, науковців, фахівців різних галузей правознавства та інших наук, а й для кожної людини, яка цінує свою історію, наступництво поколінь та сповідує загальнолюдські цінності.Книга Акуленко 2 200 x 150

Книга Акуленко 3 200 x 150Прочитання монографії принесе кожному читачеві професійне та духовне збагачення, велике моральне та естетичне задоволення.