Перше спільне робоче засідання Президента, Віце-Президента та Виконавчої ради Клубу майбутніх адвокатів

25.12.2013

логотип асоціації адвокатів

У середу, 25 грудня 2013 р. відбудеться перше спільне робоче засідання Президента, Віце-Президента та Виконавчої ради Клубу майбутніх адвокатів Асоціації адвокатів України з метою визначення основних напрямків роботи Клубу майбутніх адвокатів у 2014 році.

 

Як подарунок до новорічних свят, Клуб майбутніх адвокатів ААУ запрошує всіх бажаючих взяти участь у майстер-класі адвоката АО "Нацина Рачук" Смольянінової Юлії Юріївни на тему: "Тактика захисту при отриманні викликів та повісток в правоохоронні органи. Права та обов'язки громадян під час надання пояснень та свідчень правоохоронним органам." Майстер-клас відбудеться 25 грудня 2013 року о 17:30 за адресою м.Київ, вул.Пирогова, 9, ауд.232 (НПУ імені М.П.Драгоманова).

До участі у заході запрошуються адвокати та члени Клубу майбутніх адвокатів ААУ.

Не зволікайте з поданням Ваших заявок на участь у заході, адже засідання Клубу майбутніх адвокатів ААУ відбудуться вже зовсім скоро!

Кінцева дата реєстрації заявок 25 грудня 2013 року (включно). Бажаючі взяти участь у заході надсилайте заявки на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..