Вітаємо директора Інституту політології та права, професора Богдана Івановича Андрусишина з 55-річчям

10.01.2014

Фото Андрусишин  Б. І 200 x 298Колектив Інституту політології та права, колеги і друзі щиро вітають із 55-річчям проректора з навчально-методичної роботи гуманітарних інститутів Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, директора Інституту політології та права, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Української академії історичних наук, Української академії політичних наук та АН ВШ України, доктора історичних наук, професора Богдана Івановича Андрусишина.
За вагомий особистий внесок у розвиток Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова і досягнення високих показників у професійній діяльності Богдан Іванович нагороджений Подякою ректора та медаллю «За наукові досягнення», а також Знаком «Ушинський К. Д.» Національної академії педагогічних наук України.

букет роз 200 x 175

 

Кожен день, як подвиг,
Кожен рік — вершина…
Посилай Вам, Боже,
Мужності і сили.
Щедрої Вам долі,
Щирих друзів поряд.
Радості і щастя,
І для мрій простору!

 

Вельмишановний Богдане Івановичу!


З Бондарем 200 x 133Прийміть наші найкращі вітання з нагоди 55-річчя від дня Вашого народження!
З колегами 200 x 133У суспільстві Ви відомі як професіонал, людина компетентна, вольова і доброзичлива, яка користується авторитетом і повагою. За Вашими плечима — багатолітній досвід і визнання. Ваша принципова позиція відома усім і викликає глибоку шану.
Нехай Ваша творча енергія і життєлюбність, організаторський талант, відданість справі та високий професіоналізм і надалі слугують задля зміцнення і процвітання Інституту політології та права.
З дирекцією 200 x 133Дівчата 1 200 x 133Ми, від щирого серця бажаємо, аби всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.

З повагою, колектив Інституту політології та права.

 

Привітання від Ректора Національного педагогічного університету

імені М. П. Драгоманова, академіка В. П. Андрущенка

Привітання ректора НПУ 400 x 533

Привітання Ректора КУП НАН України, проф. Ю. Л. Бошицького

Привітання ректора КУПА 400 x 533

 

 Нагороди

Подяка Ректора НПУ імені М. П. Драгоманова

Подяка Андрусишину 225 x 300

 Медаль "За наукові досягнення"

Медаль Андрусишину 300 x 225Медаль Андрусишину 2 300 x 225

 Знак «Ушинський К. Д.» Національної академії педагогічних наук України

Медаль андрусишину 3 300 x 225