І Школа кар’єрного росту майбутнього адвоката

1.02.2014

І Школа кар’єрного росту майбутнього адвоката
Запрошуємо членів Клубу майбутніх адвокатів Асоціації адвокатів України та Ліги студентів Асоціації правників України взяти участь у І Школі кар’єрного росту майбутнього адвоката, яка відбудеться 01 лютого 2014 року на базі Київського кооперативного інституту бізнесу і права (м. Київ, вул. Ломоносова, 18), ауд. № 807 б. Початок реєстрації учасників о 08.00.
Мета заходу: Проведення майстер-класів провідних адвокатів-практиків для практикуючих юристів, що планують у майбутньому займатися адвокатською діяльністю, а також студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю «Правознавство». Надання практичних знань та порад практикуючим юристам та студентам, обговорення проблем та перспектив розвитку професії адвоката. Розкриття слухачам секретів та методик роботи фахівців в галузі права. Проведення розмови у вигляді «запитання-відповіді» з практикуючими адвокатами.

Попередня програма

 

Для участі потрібно до 26 січня 2014 року (включно) заповнити аплікаційну форму. Попередня реєстрація обов’язкова. Учать у заході безкоштовна.

З організаційних питань, будь ласка, звертайтеся до оргкомітету:
Старченко Ганна
тел. - (093) 806 62 07
Аліна Козіцька
тел. – (066) 344 10 32
ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Валентина Стоян
тел. – (044) 289 22 22
ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Організаторами Школи виступили:
- Ліга студентів Асоціації правників України
- Клуб майбутніх адвокатів Асоціації адвокатів України.