Проблемні питання визначення місця проживання дитини та регламенту зустрічей з другим з батьків в договірному та судовому порядку

14.10.2014

 

Асоціація адвокатів України повідомляє про засіданні секції сімейного права на тему: «Проблемні питання визначення місця проживання дитини та регламенту зустрічей з другим з батьків в договірному та судовому порядку».

Під час зустрічі Ви дізнаєтеся про правові норми, що регулюють питання визначення місця проживання дитини та регламенту зустрічей з другим з батьків, визначення місця проживання дитини та порядку побачень з дитиною в нотаріальній практиці, порядок винесення органами опіки та піклування досудових рішень та надання ними до суду висновків про визначення місця проживання дитини, регламенту зустрічей, а також організаційні та правові проблеми розгляду і вирішення справ про визначення місця проживання дитини та визначення регламенту зустріченй з іншим із батьків крізь призму судової практики, зокрема і у справах з іноземним елементом.

Зареєструватися для участі у заході можна до 10.10.2014 включно, надіславши відповідне повідомлення ел. поштою на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за тел. 067 50 156 10, 067 44 110 27, 044 491 69 71.