«Культурний екскурс студентів Інституту політології та права, або якими театральними бувають будні»

31.10.2013

Благочестива Марта 200 x 163Студент - це не посудиная, яку треба наповнити знаннями, а факел, який потрібно запалити.
Л. Арцимович

 

 

 

Студент – це особливий стан душі! Студентські роки є цікавим періодом життя, коли здобуваєш знання і навички, які згодом відкриють для тебе успішне майбутнє. Кожного дня ти маєш можливість робити крок вперед у своєму розвитку.
Дві дружні групи політологів (34–ПОЛ та 35–ПОЛ) разом із Оксаною Миколаївною Козловою та Анною Анатоліївною Карнаух влаштували культурно-пізнавальний відпочинок – похід до театру імені Карпенко-Карого.

Благочестива Марта 2 200 x 161Як бачимо, студенти Інституту політології та права зустрічаються не тільки на лавах університету, а й у неформальній обстановці. Такі заходи – дуже гарний спосіб налагодити відносини між студентами та викладачами. У цей раз нашою аудиторією була театральна зала, а ми – вільні глядачі театральної вистави «Благочестива Марта». Постановка була чудовою, комедія подарувала нам енергійний запал та безліч позитивних емоцій. Всі герої грали з душею, ролі були вдало підібрані. Головна ідея вистави, звісно ж, кохання, всі його забобони та перешкоди. Також показано іншу «сторону медалі» – жадібність, шахрайство, нерозділене кохання, шлюб за розрахунком, облуда, сімейні таємниці… Тема спектаклю безсумнівно актуальна як для молоді, так і для старшого покоління. Ми залишилися задоволені! Іще довго обговорювали між собою комічні моменти, ділилися враженнями, проводили паралелі між спектаклем і сьогоденням. Радимо всім студентам Інституту політології та права, якщо є така можливість, подивитися виставу «Благочестива Марта». Не обов’язково чекати вихідних для відпочинку. Робіть свої будні кольоровими, цікавими, незвичайними, або як ми – театральними. Поєднуйте приємне із корисним! Відпочиваючи – навчайтесь! Адже наші знання – це найбільший скарб!


Булгак В.Г.