Відбулася звітно-наукова конференція за підсумками наукових досліджень 2013 року

4-6.02.2014

 

На виконання розпорядження ректорату НПУ імені М. П. Драгоманова від 10 січня 2014 р. «Про проведення звітно-наукової конференції викладачів, аспірантів і докторантів університету за підсумками наукових досліджень 2013 р.» в Інституті політології та права з 4 по 6 лютого 2014 р. відбулася звітно-наукова конференція «Єдність навчання і наукових досліджень – головний принцип університету» за підсумками наукових досліджень 2013 р. На конференції було розглянуто ряд цікавих і актуальних питань сучасної правової і педагогічної науки.

 

На пленарному засіданні виступили:
Доктор педагогічних наук, професор Булда А. А. з доповіддю: «Мультикультурна освіта в процесі викладання суспільствознавчих дисциплін – проблеми та перспективи».
Доктор політичних наук, професор Варзар І. М. з доповіддю: «Теоретико-ідеологічні рефлексії з приводу майданової революції 2013-2014 рр. в Україні».
Кандидат юридичних наук, доцент Дубчак Л. С. з доповіддю: «Права та свободи людини в умовах дії надзвичайного стану».
Кандидат юридичних наук, професор Огірко Р. С. з доповіддю: «Права і свободи людини в просторі культурної та політико-правової традиції».
Кандидат юридичних наук, доцент Кушинська Л. А. з доповіддю: «Правовий звичай як джерело сучасних правовідносин в Україні».
Кандидат політичних наук, доцент Дмитренко С. П. з доповіддю: «Прагматизм як ідеологічна орієнтація у політиці».
Викладач кафедри освітньої політики Субіна О. О. з доповіддю: «Роль ігрових технологій при вивченні курсу «Освітня політика».

Фотогалерея