Відвідання публічного захисту з методики викладання

30.11.2016

 

Захід Булди 2016 1 200 x 150Важливою складовою частиною методичної підготовки майбутніх вчителів правознавства є залучення їх до розуміння сучасних наукових досліджень в цій галузі. В науковій роботі студентів важливим є аналіз дисертаційних досліджень, які розкривають сучасні методичні технології в галузі методики викладання правознавства як в школі так і в вищих навчальних закладах. Так, нещодавно, студенти правознавці майбутні бакалаври та магістри відвідали публічний захист кандидатської дисертації Майорського В.В ., вчителя правознавства з міста Чорноморська на тему « Методика навчання конституційного права учнів профільних класів», який відбувся на Спеціалізованій Вченій Раді в Інституті педагогіки НАПН України.
Захід Булди 2016 2 200 x 150Особливий інтерес до дисертаційного дослідження, тексту дисертації і змісту автореферату виявили студенти магістри, які готують свої магістерські дисертації.
Член Спеціалізованої Вченої Ради професор кафедри правознавства Булда А.А. ознайомив студентів з процедурою захисту кандидатських дисертацій.
Старший викладач кафедри правознавства Ярошенко М. О. обговорив із студентами правознавцями питання проведення педагогічного експерименту і включення його результатів в текст дисертації.
Студенти відвідавши публічний захист здобули для себе певний досвід, який вони зможуть використати в процесі написання своїх магістерських дисертацій.