Оглядова екскурсія у Будинку Уряду України

13.04.2018


2018 Екскурсія в кабмін 1 200 x 148Студенти факультету політології та права НПУ імені М.П. Драгоманова під керівництвом заступника декана з наукової та виховної роботи, кандидата юридичних наук, доцента Кархут Ольги Ярославівни відвідали оглядову екскурсію у Будинку Уряду України.
2018 Екскурсія в кабмін 2 200 x 150Відвідування Музею історії урядів України є частиною маршруту проведення екскурсій у Будинку Уряду. Експозиція Музею історії урядів України розповідає про діяльність урядів, що діяли на території сучасної України від 1917 року до наших днів. У Музеї представлені оригінальні матеріали, пов‘язані з діяльністю колишніх керівників урядів, зокрема, документи, нагороди, фотознімки, відтворений інтер‘єр робочого кабінету Голови Ради Міністрів УРСР. Постійно поповнюється експозиція подарунків, одержаних керівниками та членами урядів України як подарунки державі. Студенти ознайомитися з технічними засобами, якими користувалися співробітники урядового апарату та відвідали «таємну кімнату».
Студенти також відвідали Малу залу засідань Уряду, де мали змогу посидіти на кріслах міністрів Кабінету Міністрів України, а також побували у Прес-центрі та залі для брифінгів та офіційних заяв.
Аби залишити згадку про цей чудовий день, було зроблено безліч фотографій. У подарунок студенти отримали інформаційні буклети про діяльність Уряду України.