ПРЕЗЕНТОВАНО МОЖЛИВОСТІ НАВЧАННЯ

9.06.2023

 

2023 четвертий ДВД 1 200 x 117Сьогодні, у змішаному форматі відбувся День відкритих дверей Навчально-наукового інституту права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова. У заході взяли участь учні кількох шкіл м. Києва та інших регіонів України (в онлайн форматі). Подія відбулася під керівництвом директора Навчально-наукового інституту права та політології, кандидата юридичних наук Павла Горінова за участі викладачів Інституту. Майбутнім абітурієнтам було розкрито переваги та можливості вступу та навчання в Інституті. Під час виступів завідувачів профільних випускових кафедр професора Богдана Андрусишина, професора Ольги Бабкіної, доцента Наталії Філик було приділено увагу як структурі та освітнім напрямкам діяльності Інституту, так і спеціальностям «Право» та «Політологія» в контексті формування контингенту вступників.

2023 четвертий ДВД 2 200 x 1342023 четвертий ДВД 4 200 x 91Окремим змістовно-емоційним контекстом стала презентація студентоцентричного підходу, який є візитівкою роботи професорсько-викладацького складу Інституту. У виступі політичного аналітика, аспіранта спеціальності «Політологія» Максима Джигуна, відзначено високий рівень прикладних компетентностей фахівців, який формується під час навчання в Інституті та Університеті в цілому. «День відкритих дверей» є важливим етапом для нас і наших потенційних студентів. Потенціал інституту не тільки в системному навчанні студентів, а й у формуванні у них активної життєвої позиції, вихованні рис високої громадянськості, особливо під час повномасштабного вторгнення рф на територію України. Голова студентського самоврядування Інституту Аліна Гоцуляк відзначила, що новими традиціями Інституту є прикладний багатоаспектний характер освіти, а також різноманіття студентського життя, участь в русі волонтерства в Україні. Ми прагнемо не лише передати знання, але й виховати майбутніх професіоналів, які будуть мати вагомий внесок у суспільство. Незважаючи на виклики, з якими ми зіткнулися в останні роки, важливо пам’ятати, про важливість загальнолюдських цінностей: рівності, справедливості, єдності та співпраці, розвивати це все через освіту і формування нового освітнього середовища.
2023 четвертий ДВД 3 200 x 125Під час зустрічі надано відповіді на запитання школярів, які їх цікавили. Не дивлячись на триваючу збройну агресію проти України, Навчально-науковий інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова відповідально ставиться до своєї місії формування молодих юристів та політологів, пропонуючи їм не тільки освітні послуги, а завершену систему соціалізації в умовах викликів, що стоять перед Україною. Після зустрічі старшокласники відвідали бібліотеку та музей Університету.
Запрошуємо на навчання до Навчально-наукового інституту права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова.
#Усе_буде_Україна