Семінар «ІКТ в освітньому процесі» (за програмою Microsoft Imagine Academy)

12.04.2018


2018 Семінар з ІКТ 1 200 x 138НПУ імені М.П. Драгоманова та корпорація Microsoft підписали договір про реалізацію проекту Microsoft Imagine Academy – міжнародної програми підготовки ІТ-фахівців у навчальних закладах.
Викладачі та співробітники кафедр факультету політології та права проф. Булда А., доц. Губаннь Р., доц. Пєсцов Р., доц. Кархут О., Янковська А. та Коваль А. відвідали семінар «ІКТ в освітньому процесі» (за програмою Microsoft Imagine Academy), організований факультетом інформатики НПУ імені М.П. Драгоманова.
Програма семінару розрахована на 4 академічні години і включає в себе лекції та практичну роботу з дистанційними курсами у Microsoft Imagine Academy у рамках забезпечення освітнього процесу та отримання сертифікатів міжнародного зразка.
2018 Семінар з ІКТ 2 200 x 150Навчання за Програмою дозволяє проводити високоякісне навчання за авторизованими курсами Майкрософт. Умови та правила Програми допомагають навчальним закладам надавати студентам високоякісні освітні послуги у галузі новітніх інформаційних технологій Microsoft з метою набуття професійних знань і навичок. Діапазон можливостей, які пропонує Програма дуже широкий - від освоєння користувацьких додатків для мобільних і настільних комп’ютерів до підготовки ІТ-професіоналів за широким переліком спеціальностей. Використання Програми Microsoft Imagine Academy дозволяє інтегрувати в існуючі навчальні плани визнані роботодавцями стандарти корпорації Microsoft.
Отримані в результаті навчання знання, вміння та навички дозволяють слухачам скласти іспит на МІЖНАРОДНИЙ СЕРТИФІКАТ ІТ-професіонала або користувача.