ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРАМ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 281 «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ» у 2018 році

14.02.2018

 

2018 випуск держуправління 2 200 x 150На факультеті політології та права відбулося урочисте вручення дипломів магістрам денної та заочної форм навчання зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» з кваліфікацією «Менеджер (управитель) адміністративної діяльності» факультету політології та права.
На денній формі закінчили навчання 8 студентів, на заочній формі – 15. Дипломи випускникам-магістрам вручив декан факультету політології та права, доктор історичних наук, професор Андрусишин Б.І.
Дипломи з відзнакою отримали: Кондратенко Аліна Юріївна, Лавринчук Вікторія Григорівна, Склянчук Тетяна Леонідівна.
2018 випуск держуправління 200 x 150У заході також взяли участь члени комісії з підсумкової атестації на чолі з доктором політичних наук, професором Бебиком В.М., заступники декана доценти Токарчук О. В. і Кархут О. Я., а також завідувач кафедри політології і публічного управління та адміністрування, доцент Дмитренко С.П., викладачі факультету та студенти.
Комісія з підсумкової атестації, кафедра політології і публічного управління та адміністрування та кафедра соціальної філософії, філософії освіти та освітньої політики, які вели спеціалізації у магістратурі, відзначили високий рівень підготовки магістерських робіт, практичне спрямування студентських досліджень у галузі публічного управління.