Як зробити «сіру зону Європи» менш сірою

17.10.2018

 

2018 лекторій Верещук 200 x 133В межах Політико-правового лекторію, організованого факультетом політології та права для студентів та співробітників НПУ імені М. П. Драгоманова, 17 жовтня 2018 року відбулась відкрита інтерактивна лекція кандидата наук з державного управління Ірини Верещук на тему: «Як зробити «сіру зону Європи» менш сірою».
Ірина Андріївна – політик, міський голова м. Рава-Руська (2010-2015 рр.); за підсумками місцевих виборів 2010 року – наймолодша жінка-мер в Україні; з січня 2016 року президент Міжнародного центру Балтійсько-Чорноморських досліджень та консенсусних практик, ціль і стратегія якого полягає в тому, щоб на сучасній міждисциплінарній науково-гуманітарній основі виявити і сформувати нові консенсусні практики, конструктивні форми і методи взаємовідносин між країнами Балтійсько-Чорноморського регіону, засновані на діалозі, довірі, злагоді і взаєморозумінні.
На лекції студенти активно включалися в дискусію, відкрито ділилися своїми думками та порушували важливі й серйозні питання щодо євроінтеграційних прагнень нашої держави, членства у НАТО, війни на сході країни тощо.
Під кінець зустрічі Ірина Верещук відзначила: «В України є майбутнє! Не все так погано, студенти дуже добре розбираються, хто є хто для України, а найголовніше, в якій Україні вони хочуть жити!»