«CLIO AWARDS»

20.12.2017

 

Кращий викладач 2017 200 x 112Вже традиційно за ініціативи Студентської ради факультету історичної освіти та за підтримки ректорату, ЦКМ, ЦМПтСК у Блакитній залі центрального корпусу відбулась церемонія нагородження викладачів «CLIO AWARDS».
Це не просто захід чи свято – це своєрідна традиція історичного факультету, його візитівка. То що ж таке «CLIO AWARDS»? Важка праця викладачів не може залишитися поза увагою, тому щорічно історичним факультетом влаштовується церемонія нагородження найкращих і найсумлінніших працівників освіти, які зробили значний внесок у її розвиток.
Цього року церемонія нагородження набула нового формату, адже до свята вирішили долучити студентсько-викладацькі спільноти інших факультетів нашого університету, зокрема і факультет політології та права.
Кращий викладач 2017 титул 200 x 112Було обрано переможців у двох найяскравіших номінаціях:
 Викладач року – нагороджений декан факультету політології та права, доктор історичних наук, професор Андрусишин Богдан Іванович.
Викладач студентських симпатій – отримала доцент кафедри галузевих юридичних наук, кандидат юридичних наук, доцент Дубчак Леся Сергіївна.
Факультет політології та права щиро вітає переможців! Бажає бути завжди на висоті, вдосконалюватись ще більше та йти завжди тільки вперед.
Наголошуємо на благодійності цього заходу. Кошти, зібрані під час свята, були передані до дитячих будинків міста Києва.

Фотогалерея...