Правовий турнір на кубок Головного територіального управління юстиції у місті Києві

20.12.2017


2017 Правовий турнір 1 200 x 150На базі Київського національного авіаційного університету відбувся ІІ етап Правового турніру на кубок Головного територіального управління юстиції у місті Києві, в якому змагались 8 кращих за результатами І етапу команд із національних університетів країни.
2017 Правовий турнір 2 200 x 267Студенти-юристи взяли участь у бліц-змаганні з правових питань та розв’язували ситуативні завдання із захисту прав громадян, демонстрували знання Закону. До складу журі турніру ввійшли педагоги з права з різних вищих навчальних закладів, начальник Управління судової роботи та міжнародного співробітництва столичної юстиції Катерина Діброва, голова координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві Віталій Гдичинський та директор регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у місті Києві Оксана Василяка. 

Команда факультету політології та права НПУ імені М.П. Драгоманова «Драгоманівці» у складі: капітана – Шевчук Зоряни Юріївни (12МП група); членів команди – Крилової Юлії Ігорівни (22МП група), Романенко Юлії Ігорівни (42П група), Червоного Миколи Сергійовича (42П група), Ревунець Галини Анатоліївни (33П група) та наукового керівника: к.ю.н. Кархут Ольги Ярославівни гідно представили наш Університет у півфіналі. 

За активну участь у правопросвітницькому заході «Правовий турнір на Кубок Головного територіального управління юстиції у місті Києві» команда «Драгоманівці» нагороджена подякою від організаторів.