Курсантсько-студентський форум «STUDIO ВЕСНА 2018»

25.04.2018

 

2018 курсантсько студентський форум 1 200 x 133На базі Інституту кримінально-виконавчої служби Національної академії внутрішніх справ за підтримки Головного територіального управління юстиції в м. Києві та Пенітенціарної асоціації України відбувся міжнародний курсантсько-студентський форум «STUDIO ВЕСНА 2018».
2018 курсантсько студентський форум 2 200 x 133Честь НПУ імені М. П. Драгоманова захищали студенти факультетів політології та права і фізичного виховання та спорту. Форум проводився у двох номінаціях: інтелектуальні конкурси та міні футбол. У рамках інтелектуальної частини команди мали можливість спробувати свої знання і вміння в семи номінаціях: презентація команд, «My Alma Mater», змагання з розв’язання логічних завдань з теорії держави і права, конкурс «Що? Де? Коли?», «Крокодил», конкурс з психології «Емоції та почуття» і надання першої медичної допомоги.

Фотогалерея...

2018 курсантсько студентський форум 200 x 133У форумі взяли участь курсанти та студенти з 9 вищих навчальних закладів України. Змагання проходили у приємній і дружній атмосфері та в дусі здорової конкуренції. На етапі інтелектуального конкурсу команда факультету політології та права Національного педагогічного університету «Драгоманов і партнери» (Тетяна Галенко – капітан команди, Дарія Бацура, Вікторія Задорожня, Юлія Крилова, Іванна Микулін, Людмила Мільгевська, Євгенія Негієвич, Віра Пархоменко, Галина Ревунець, Юлія Романенко, Мирон Стан, Зоряна Шевчук) у рівній та справедливій боротьбі виборола почесне III місце і отримала кубок, проявивши високу ерудованість і практичні вміння, та гідно презентувавши свій навчальний заклад.
2018 Курсантсько студенський форум 4 200 x 116У рамках турніру з міні-футболу команда НПУ імені М. П. Драгоманова внаслідок жеребкування потрапила до групи «Б», де у безкомпромісній боротьбі з командами Інституту кримінально-виконавчої служби (2:1), Київського національного торговельно-економічного університету (3:1), Державного університету інфраструктури та технологій (4:2) та Європейського університету (1:1) посіла перше місце і ввійшла до півфіналу, де поступилася Дніпропетровському державному університету внутрішніх справ і у підсумку посіла IV місце.
2018 курсантсько студентський форум 3 200 x 133Студенти отримали сертифікати учасників форуму з рук легендарного футболіста «епохи Валерія Лобановського» – заслуженого майстра спорту, багаторазового чемпіона та володаря кубка СРСР, володаря Кубка кубків та Суперкубка УЕФА Стефана Решка. Артур Розсолодін був визнаний найкращим захисником турніру.
Привітав учасників форуму разом з іншими почесними гостями та взяв участь у нагородженні переможців декан Факультету політології та права доктор історичних наук, професор Андрусишин Богдан Іванович, який поряд із студентами брав участь у футбольному турнірі як польовий гравець. Вітаємо учасників команд та їхніх керівників – кандидата політичних наук, доцента кафедри правознавства Ольгу Олексіївну Морозову та кандидата юридичних наук, доцента кафедри галузевих юридичних дисциплін Руслана Геннадійовича Пєсцова. Дякуємо організаторам за справжнє свято весни, науки, спорту, молодості та краси.