Проблеми механізму захисту трудових прав у сучасних умовах

13.04.2023

 

2023 Вавженчук лекція 1 200 x 94Сергій Вавженчук, доктор юридичних наук, професор, професор кафедри трудового права та права соціального забезпечення Київського національного університету імені Тараса Шевченка, адвокат, Вчений секретар науково-консультативної ради Конституційного Суду України, прочитав лекцію на тему: «Проблеми механізму захисту трудових прав у сучасних умовах» для студентів і викладачів університету, а також працівників кадрових служб інших юридичних осіб публічного права.

2023 Вавженчук лекція 2 200 x 119Лектором було розглянуто основні проблеми захисту трудових прав працівників і роботодавців на функціонально-організаційних стадіях механізму захисту з врахуванням судової практики України та ЄСПЛ, приділено окрему увагу особливостям реалізації права на захист від мобінгу, недійсності угод у трудовому праві.
Під час лекції студенти дізналися про основні проблеми, що виникають у процесі захисту трудових прав працівників.
Також було наголошено на тому, що важливим елементом механізму захисту трудових прав є формування свідомості громадян щодо розуміння прав та обов'язків. Необхідно забезпечити широкий доступ до інформації про законодавство у сфері праці та відповідні процедури захисту трудових прав.
Дирекція Навчально-наукового інституту права УДУ імені Михайла Драгоманова щиро дякує Сергей Вавженчук за співпрацю та професійну і змістовну лекцію.
#Усе_буде_Україна 🇺🇦