«PROFSPORT 2018» ВІТАЄМО НАШИХ ПЕРЕМОЖЦІВ!

18-20 травня 2018 р.

 

2018 PROFSPORT титул 200 x 133Вітаємо команду факультету політології та права «6 людей» у складі: Стана Мирона – капітан (33П група), Метлашевського Олександра (33П група), Фалюша Ярослава (33П група), Хілкової Вікторії (13П група), Чорномаз Анастасії (13П група) із зайнятим першим місцем у спортивно-інтелектуальних змаганнях «Profsport 2018»!
Спортивно-інтелектуальні змагання «Profsport 2018» проходили з 18 по 20 травня 2018 року на спортивно-оздоровчій базі НПУ імені М. П. Драгоманова «Берізка». Лабіринт під землею, підкопи, колоди, покришки – усі ці несумісні речі поєдналися у нічному етапі змагань. Недарма кажуть люди, що сила українського народу в єдності. Саме це продемонстрували учасники 13 команд з різних факультетів нашого університету.
За підтримки Державної спеціальної служби транспорту України, генерал-лейтенанта Малькова М. І. для учасників було проведено навчання з саперної справи та змагання з базових знань військової підготовки для дівчат та хлопців.
Неабияким сюрпризом для усіх присутніх став виступ одного з кращих військових оркестрів Європи, 8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту України. Саме завдяки цьому змагання стали не лише спортивно-інтелектуальними, а й перейшли на якісно новий рівень – військово-патріотичного спрямування.
Наступним етапом перевірки на міцність духу для учасників став денний етап змагань. Тут було все: вода, канати, колоди, борошно над головою, плоти, все, що нашим командам буде снитися ще не один раз. І, незважаючи, ні на що кожен показав те, що «Драгоманівська родина» не лише єдина, а й сильна.
Усі старання та витрачені сили учасників були оцінені та нагородженні!
Пишаємось нашою командою!

Фотогалерея...