Свято руху, краси та здоров’я 2017

14.12.2017

 

2017 Рух та краса 1 200 x 267У спортивному комплексі Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова відбувся вже традиційний для драгоманівців захід – «Свято руху, краси і здоров’я».
2017 рух та краса 2 200 x 150Кафедра фізичного виховання і здоров’я під керівництвом її завідувача, проф. Олександри Дубогай уже 24-й рік поспіль дарує можливість побачити і продемонструвати свої виступи не лише студентам усіх факультетів нашого університету, але й дітям різних шкіл, гімназій, дошкільних та позашкільних закладів України.
Урочисте відкриття свята розпочалось з параду учасників, представлення почесних гостей та суддівської колегії. Студенти різних факультетів університету демонстрували свої виступи в обов’язковій та довільній програмах. В останній радували глядачів і збірні команди, і команди гуртожитків. Рухаючись під ритми запальної музики, вони розігрівали глядачів на трибунах, гостей та суддів у залі.
Радісно відзначити, що команда факультету політології та права у складі чарівних першокурсниць посіла ІІ місце за виконання довільної програми з ритмічної гімнастики та ІІ місце за виконання обов’язкової програми з чим їх сердечно вітаємо!