Співпраця з батьками студентів

7.12.2017

 

Батьківські збори 2017 200 x 135На факультеті політології та права відбулись батьківські збори за участі декана факультету, професора Андрусишина Богдана Івановича, заступників декана, доцента Токарчук Ольги Володимирівни і доцента Кархут Ольги Ярославівни, кураторів академічних груп, викладачів-предметників та батьків першокурсників спеціальностей «Політологія» та «Право».
Організація роботи з батьками та сім’ями здобувачів освіти є важливою складовою освітнього процесу будь-якого сучасного закладу освіти і не лише початкової чи загальної середньої, а й безумовно – вищої.
Збори мали на меті залучити батьків до співпраці з деканатом та викладачами факультету, до активної участі в студентському житті їх дітей.
Відбулось своєрідне підведення підсумків роботи зі студентами-першокурсниками у першому семестрі 2017-2018 н.р. Батьки мали змогу ознайомитись з навчальними досягненнями, громадською та студентською активністю своїх дітей, із завданнями, новим змістом і напрямками освітнього процесу, специфікою роботи факультету політології та права.
Також батьки були ознайомленні зі строками заліково-екзаменаційної сесії 2017-2018 та розкладом екзаменів студентів-першокурсників.