«Україна – країна підприємців»

21.10.2016

 

Forum Kupina 2016 200 x 267Вже стало традицією на кафедрі галузевих юридичних дисциплін приймати участь у різного роду заходах, які спрямовані на покращення теоретичних знань, здобутих студентами під час навчання в університеті. Кожен захід, який викладачі кафедри відвідують зі студентами дозволяє ширше пізнати свої можливості в тій чи іншій сфері і зрозуміти важливість обраної професії.
Так, 21 жовтня 2016 року доцент, професор кафедри галузевих юридичних дисциплін Купіна Людмила Францівна разом зі студентами 4-го курсу прийняли участь у Першому бізнес-форумі підприємців «Україна – країна підприємців», який організував ПриватБанк спільно з Українською спілкою підприємців.
Студентам вдалося отримати практичні знання і ознайомитися з досвідом молодих підприємців, які успішно ведуть свій бізнес в Україні. Студенти були вражені промовами бізнесменів, які були побудовані на реальних подіях із власного бізнес-життя. Колектив кафедри галузевих юридичних дисциплін впевнений, що заходи такого характеру дозволяють закріпити теоретичні знання і вміння їх застосовувати на практиці.