Ярмарок вакансій 2018

15.05.2018

 

2018 ярмарок вакансій звіт 200 x 150У студентському дворику центрального корпусу НПУ імені М. П. Драгоманова уже 13 рік поспіль відбувся профорієнтаційний захід для студентів-випускників – «Ярмарок вакансій». Метою заходу стало налагодження зав’язків між потенційними роботодавцями та випускниками, майбутнє працевлаштування та кар’єрний ріст драгоманівців.
Традиційно Ярмарок зібрав в одному місці найкращих роботодавців та найуспішніших аплікантів, у тому числі для спеціальностей, які готує факультет політології та права. Зокрема: Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації); Управління освіти Дарницької, Деснянської, Дніпровської, Голосіївської, Оболонської, Печерської, Подільської, Святошинської, Солом’янської, Шевченківської районних державних адміністрацій в місті Києві; Управління професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту (Київської міської державної адміністрації); Центр «Перспектива»; Підприємство «Документ»; Головне територіальне управління юстиції міста Києва та ін.
Управління персоналу та Управління державної виконавчої служби столичної юстиції, наприклад, представили відкриті вакансії, котрі наявні у Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві.
Студенти факультету політології та права, мали не тільки унікальну можливість поспілкуватись із потенційними роботодавцями, а й залишити свої резюме та послухати семінари від цікавих спікерів, що надихають та мотивують на успіх у професійній реалізації.